Foutmelding

  • Notice: Undefined index: berginteractive in drupal_theme_initialize() (regel 100 van /home/bin000/domains/d7.berginteractiveserver.nl/public_html/includes/theme.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in _drupal_theme_initialize() (regel 146 van /home/bin000/domains/d7.berginteractiveserver.nl/public_html/includes/theme.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in _theme_load_registry() (regel 335 van /home/bin000/domains/d7.berginteractiveserver.nl/public_html/includes/theme.inc).
  • Notice: Undefined index: berginteractive in theme_get_setting() (regel 1440 van /home/bin000/domains/d7.berginteractiveserver.nl/public_html/includes/theme.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in theme_get_setting() (regel 1487 van /home/bin000/domains/d7.berginteractiveserver.nl/public_html/includes/theme.inc).

Consultancy & Support

Consultancy & support

Advies nodig bij uw online vraagstukken?

We kunnen u in alle fases van uw project bijstaan met advies.

Of het nu gaat om interactiedesign, de keuze voor bepaalde technieken, de analyse van een probleem of het opstellen van functionele en technische voorwaarden, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw situatie. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het organiseren en uitvoeren van test- en optimalisatietrajecten, geven wij trainingen en leveren wij on-demand support.