Foutmelding

  • Notice: Undefined index: berginteractive in drupal_theme_initialize() (regel 100 van /home/bin000/domains/d7.berginteractiveserver.nl/public_html/includes/theme.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in _drupal_theme_initialize() (regel 146 van /home/bin000/domains/d7.berginteractiveserver.nl/public_html/includes/theme.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in _theme_load_registry() (regel 335 van /home/bin000/domains/d7.berginteractiveserver.nl/public_html/includes/theme.inc).
  • Notice: Undefined index: berginteractive in theme_get_setting() (regel 1440 van /home/bin000/domains/d7.berginteractiveserver.nl/public_html/includes/theme.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in theme_get_setting() (regel 1487 van /home/bin000/domains/d7.berginteractiveserver.nl/public_html/includes/theme.inc).

Projectmanagement

Project management

Ervaring die u naar online succes begeleidt?

Wanneer u zelf niet de tijd of ervaring heeft om uw project te begeleiden, dan kunnen wij dat voor u doen.

Uit ervaring weten wij wat er bij webdevelopment komt kijken, wat de cruciale beslissingen zijn en welke valkuilen we kunnen tegenkomen. Wij managen het team, de budgetten en de planning en zorgen er met onze inhoudelijke kennis voor dat we op het goede spoor blijven.