Goed Drupal beheer moet ontzorgen

Wij beheren en onderhouden Drupal websites en applicaties proactief. We zorgen ervoor dat deze altijd online zijn, monitoren de snelheid en voeren Drupal updates door. Wanneer we vinden dat er dat er op basis van nieuwe ontwikkelingen verbeteringen kunnen worden doorgevoerd dan nemen we contact op. Bij live-gang verzorgen we een basistraining voor de gebruikers en daarnaast zijn we beschikbaar voor support. Vragen en wijzigingen kunnen worden doorgegeven via ons ticketsysteem en we zijn ook altijd beschikbaar voor mail en telefonisch contact. Dat is goed Drupal beheer waarbij u zich niet hoeft af te vragen of het beter kan.

Drupal beheer en onderhoud

Stap nu over op betaalbaar beheer

Vanaf € 250 per jaar kunt u bij ons al een Drupal website laten beheren. Dit is inclusief hosting, monitoring en onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw website ten allen tijde online, snel en veilig is. Tijdelijk krijgt u hierbij ook nog eens een strippenkaart met een tegoed van 2 uur om aanpassingen aan uw website te laten uitvoeren. Wanneer u overweegt om over te stappen voeren we een gratis audit uit op uw website. Hierdoor weten wij welk passend aanbod we u kunnen doen en u heeft inzichtelijk of uw Drupal installatie aan verbeteringen toe is.

Drupal migratie laten uitvoeren?

Wanneer uw Drupal installatie nog niet op Drupal 8 of 9 draait dan is het zaak deze te laten migreren. Per november 2022 zal Drupal 7 niet meer worden ondersteund en ontstaat er een risico op beveiligingslekken. Vanaf Drupal 8 is de basis waar Drupal op is gebouwd dusdanig aangepast dat deze voor een hoop verbeteringen zorgt maar er helaas geen eenvoudige update kan worden uitgevoerd. De nieuwe basis voorziet er overigens in dat er in de toekomst bij volgende Drupal versies geen migraties meer nodig zijn. Een migratie kan eenvoudig en goedkoop zijn wanneer uw Drupal installatie veelal gebruikmaakt van de standaard mogelijkheden. Ook is het een moment om eens te kijken naar een update van de vormgeving, zoekmachineoptimalisatie of andere verbeteringen. Neem contact met ons op om uw Drupal installatie te laten beoordelen en vrijblijvend een prijsopgave voor een migratie te ontvangen. Op basis van onze audit en prijsopgave krijgt u in ieder geval inzicht in de mogelijkheden en kosten om van daaruit verder te kijken.