Van online strategie naar oplossing

Wij vertellen u of Drupal bij uw strategie past. Dit doen we door uw plannen en doelstellingen te bespreken en de benodigde oplossing in te passen in de beschikbare functionaliteit van Drupal. Met de juiste analyse van de behoeften en mogelijkheden zorgen we ervoor dat de juiste basisvoorwaarden worden neergezet. Een functioneel ontwerp dient als de blauwdruk voor de nieuwe oplossing. Hiermee bepalen we de ontwikkelstrategie, onderhoudbaarheid en benodigde investering zodat we samen de juiste afweging kunnen maken, want alleen met een doordachte keuze voor Drupal bent u verzekerd van resultaat.

Drupal advies

Benieuwd hoe wij uw vraagstuk zouden aanpakken

Wilt u graag weten of Drupal geschikt is voor uw volgende website of applicatie en wat de juiste manier is om uw nieuwe project aan te vliegen? Neem dan contact op om uw plannen eens voor te leggen en vrijblijvend advies te ontvangen. Ook wanneer u vragen heeft over uw bestaande Drupal website of applicatie, bijvoorbeeld over uitbreidingen, koppelingen of migraties.


Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek.

Hulp nodig bij uw Drupal project?

Wij kunnen u voor en tijdens een project bijstaan met advies en ontwikkeling. Denk hierbij aan een analyse en het opzetten van een functioneel en technisch ontwerp om de architectuur voor de nieuwe oplossing in kaart te brengen, advies over de keuze voor het gebruik van standaard beschikbare modules tegenover maatwerkontwikkeling of advies over integratie en koppelingen met andere systemen. Bij complexe vraagstukken of concepting is het verstandig om de haalbaarheid en investering te onderzoeken en kunt u ons een prototype laten ontwikkelen. Wanneer u twijfelt over de kwaliteit, snelheid of beveiliging van uw huidige systeem kunnen we een checkup doen om te kijken of uw systeem nog aan de laatste eisen en beschikbare techniek voldoet. Ook is het mogelijk dat we een ontwikkelaar inzetten die uw eigen ontwikkelaar adviseert en helpt. Neem contact op wanneer u advies of hulp nodig heeft bij bepaalde keuzes of fases in uw project.