Drupal ontwikkeling door specialisten

Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren verzamelen we de benodigde functionele en technische informatie. Met een helder ontwerp gaan we aan de slag om een inschatting te maken van de benodigde ontwikkeltijd en -capaciteit. Op basis hiervan doen we u een voorstel met de kosten en doorlooptijd. Een projectmanager is uw vaste aanspreekpunt waarmee u tevens periodiek tussenevaluaties heeft. We werken samen in een online ticketsysteem om de planning en werkzaamheden te managen. In de ontwikkelstraat kan er uitgebreid getest worden en als alles naar tevredenheid werkt is het tijd om live te gaan!

Drupal development

Is uw Drupal website aan een checkup toe?

U vraagt zich af of uw website nog wel veilig en snel genoeg is en optimaal presteert in de zoekmachines. Uw website ziet er nog modern genoeg uit qua vormgeving maar niet op mobiele apparaten. U overweegt een compleet nieuwe website maar is dat wel nodig en kan de basis met bestaande content niet hergebruikt worden?

Laat ons een checkup van uw website doen om te kijken of en waar uw website wel een opfrisser kan gebruiken en ontvang een vrijblijvend advies en prijsopgave voor de voorgestelde verbeteringen.

Ervaar de kracht van Drupal multisite

Wanneer u meerdere domeinen en eventueel ook meerdere talen in een enkele website wilt onderbrengen om content op één plek te kunnen beheren en gesegmenteerd te kunnen publiceren maak dan gebruik van de kracht van de Drupal multisite configuratie. U kunt hiermee dezelfde website in verschillende talen en op verschillende domeinen tonen maar het is ook mogelijk om per domein alternatieve layout en vormgeving te gebruiken. Met het uitgebreid in te richten rollen- en rechtensysteem is te configureren wie er welke content mag beheren. Zo kunt u een oneindig uitbreidbare suite van websites creëren die content, layout en vormgeving kunnen delen en zo enorm efficiënt en kostenbesparend voor u werken. 


Eén van onze multisite klanten is United Orange. Zij hebben op dit moment een suite van meer dan 30 reiswebsites in gebruik die continue in ontwikkeling zijn qua content en marketingoptimalisaties.


Eenvoudig beginnen en grotere plannen voor de lange termijn? Uw bestaande Drupal single site is altijd uit te breiden naar een Drupal multisite. Neem contact met ons voor de mogelijkheden en vrijblijvend advies.