Managed Drupal CMS hosting

Managed Drupal CMS hosting

De geavanceerde oplossing die u tijd en kosten bespaart

Berg Interactive levert managed Drupal hosting voor organisaties die liever bezig zijn met websites realiseren dan met hosting en onderhoud. We bieden beheerde Drupal hosting voor webdesignbureaus, reclamebureaus, webdevelopers en andere organisaties die Drupal websites willen laten beheren.

Onze SaaS (Software as a Service) oplossing biedt on-demand Drupal op basis van uw wensen zonder de zorg voor het beheer.  


Herkent u onderstaande situatie?

Voor elke klant heeft u een afzonderlijke installatie van een Drupal website. U heeft ondertussen zoveel websites draaien met verschillende configuraties en eventueel op verschillende servers dat u het overzicht over het beheer enigzins kwijt bent. Vragen over backups, beveiliging en de performance van de server hardware spelen continue maar er wordt niet genoeg aandacht aan geschonken of helemaal niet aangepakt en dat baart u zorgen. 
 

En worstelt uw organisatie met deze zaken? 

 • Upgrades van Drupal en de in gebruikzijnde modules en de hoeveelheid tijd die daar telkens mee gemoeid is.
 • Het opzetten van een nieuwe website neemt onnodig veel tijd in beslag en moet makkelijker en sneller kunnen.
 • Het aanpassen van live websites zonder dat deze aanpassingen direct zichtbaar zijn online.
 • De vraag of uw hosting en hardware of dat van uw klant wel aan de juiste eisen voldoet.
 • Gebrek aan die extra expertise om alles uit uw projecten te halen en aan alle klantvragen te kunnen voldoen.

 


Kortom: U verliest tijd en geld aan zaken waar u niet mee bezig wilt zijn en loopt het risico nu of op termijn niet de gewenste kwaliteit en service te kunnen leveren.

Berg Interactive heeft voor u de oplossing. Wij nemen met onze beheerde Drupal hosting al uw beheer- en hostingzorgen bij u weg zodat u tijd heeft om te doen waar u mee bezig wilt zijn en daarmee ook bespaart u op de kosten en uw resources. Daarbij staan we klaar om u de nodige ondersteuning te bieden en kunt u ons ook inschakelen voor de omzetting van uw ontwerp naar een thema en voor maatwerkaanpassingen.

 

Onze beheerde Drupal hosting biedt u de volgende voordelen

 • Al uw websites beschikken altijd over de laatste updates van de Drupal core en geinstalleerde modules.
 • Door middel van uw eigen beheeromgeving kunt u snel en makkelijk een nieuwe Drupal installatie aanvragen. Direct beschikbaar met de gewenste modules, thema’s en in de gekozen taal.
 • Door de beschikking over een ontwikkelomgeving, stagingomgeving en productieomgeving kunt u een nieuwe of bestaande website gecontroleerd ontwikkelen, testen en in productie nemen.
 • Uw server wordt actief gemoniterd en wanneer nodig opgeschaald teneinde optimale performance en beveiliging te bieden.
 • U kunt rekenen op onze Drupal expertise om u, uw team en/of uw klanten te ondersteunen bij vragen, problemen of webdevelopment.

 

Enig idee wat u zou kunnen besparen?

Even een rekensom. Stel u heeft inmiddels 50 websites opgeleverd. Gemiddeld  wordt er 5 keer per jaar een update van de Drupal core gereleased. We rekenen het upgraden van afzonderlijke modules hier voor het gemak even niet mee. Wanneer u een backup maakt, de update installeert en de Drupal updatetool draait bent u per website ongeveer 15 minuten bezig. Dat komt neer op 5 * 50 * 15 = 3750 minuten per jaar. In deze situatie bent u ongeveer 8 dagen per jaar bezig met onderhoud van uw Drupal websites. Aan u om uit te rekenen hoeveel u hierop kunt besparen waneer u deze taak alleen al laat automatiseren.

 

Extra mogelijkheden en oplossingen op maat

 • Er zijn verschillende pakketten beschikbaar voor elk type organisatie in verschillende schaalgroottes. U kunt uw pakket op elk moment upgraden of downgraden.
 • Wij regelen de verhuizing of de omzetting van de DNS records van de domeinnaam van uw klant zodat u ook niet meer bezig hoeft te zijn dit vaak tijdrovende en bureaucratische proces.
 • Maak gebruik van onze ervaring voor aanvullende diensten zoals het inbouwen van een ontwerp of maatwerk webdevelopment.
 • Stel samen met ons u eigen sjabloon-installatie samen met uw gewenste configuratie, modules en thema.
 • Andere wensen of eisen? Informeer naar de mogelijkheden om uw ideale Drupal beheeromgeving samen te stellen!

 

Wat zijn de kosten?

De setupkosten bedragen eenmalig € 900,00 voor een managed Drupal multi-instance platform server. De periodieke kosten bedragen vanaf € 90,00 per maand voor het basispakket. Neem contact op voor meer informatie over de verschillende pakketten en de mogelijkheden voor maatwerkoplossingen.


Overigens!

Onze dienst is niet vergelijkbaar met veelal aangeboden hostingdienten waarmee u met een druk op de knop (one click install principe) een nieuwe installatie van een CMS of webshop aan kunt maken. Hierbij gaat het meestal om een single instance installatie op een enkel domein en heeft u geen invloed op de versie van de software die wordt geinstalleerd, de applicatie wordt niet automatisch geupdate en het configureren en het installeren van modules en themas zijn uw dient ook per installatie uitgevoerd te worden. Ook geniet u niet van de schaalbaarheid zoals wij deze bieden om websites te klonen en te migreren en een flink aantal andere mogelijkheden die hiervoor genoemd zijn. 

 

 

Keywords

managed drupal hosting, beheerde drupal hosting, drupal multisite, drupal multi instance, aegir hosting system, aegir server, on-demand drupal, drupal in the cloud, saap drupal, saas drupal, nederland, provision, hostmaster, barracuda, octopus, drupal migratie, drupal versiebeheer, schaalbaar drupal, scalable drupal