Cases

gerealiseerde web development projecten

Specialized Shading Systems
realisatie fullscreen website

Voor Specialized Shading Systems uit New York realiseerden we een fullscreen website.

 

In opdracht van E-Liaison en in samenwerking met ontwerpbureau HollandsHelder ontwikkelden we een website voor een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het fabriceren en leveren van op maat gemaakte gemotoriseerde zonweringen. De website is voorzien van een content management systeem waarmee de beheerder de website volledig naar wens kan inrichten. De site is voorzien van een fullscreen slideshow-achtergrond en een menu met een vaste positie die afhankelijk van de achtergrondkleur van kleur wisselt.
www.specializedshadingsystems.com

Dickies Nederland
Webshop: ontwikkeling, realisatie en implementatie

Voor Dickies Nederland uit Haarlem, leverancier van bedrijfskleding  voor zorginstellingen en bedrijfsleven, ontwikkelde Berg Interactive een B2B-webshop.

Klanten kunnen het productassortiment branchespecifiek bekijken, waardoor zij het juiste product snel en gemakkelijk kunnen vinden en inkopen. Intern draagt de webshop bij aan efficiency en kostenbesparing, doordat deze wordt gebruikt voor voorraadbeheer en logistiek. Het design van de webshop is in samenwerking met Berg Interactive ontwikkeld door Dickies Nederland. De webshop is gerealiseerd in Magento, aangevuld met maatwerk.

"Wij van Williamson-Dickie Nederland BV hebben Berg Interactive ervaren als  een bedrijf dat met ons meedenkt. Vanuit hun expertise geven ze duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn, rekening houdend met onze doelen en mogelijkheden. Berg Interactive biedt ons de flexibiliteit en de service die wij zoeken."
Arie Raymakers, Commercieel Directeur, Dickies Nederland B.V.
WG Oldenzaal
realisatie website

Berg Interactive realiseerde voor de politieke partij WG Oldenzaal een website.

 

Het ontwerp voor de website werd aangeleverd door Stephanie Seiger, eigenaar van Frappant76 en tevens lid van de WG Oldenzaal. De website is voorzien van verschillende slideshows die volledig door de beheerder van de site geconfigureerd kunnen worden. Ook is er een agenda opgenomen waaraan evenementen kunnen worden toegevoegd die na de evenementdatum automatisch uit de overzichten verdwijnen.
www.wgoldenzaal.nl

E-Liaison
Realisatie website

Voor communicatiebureau E-Liaison uit Enschede realiseerde Berg Interactive een eenvoudige website op basis van een aangeleverd grafisch ontwerp.

Wij bouwden het ontwerp op de pixel nauwkeurig na voor de juiste look & feel. De website is voorzien van een Twitter-feed en steeds wisselde grafische beelden en is eenvoudig door de ondernemer zelf te beheren in een open-source CMS van Drupal
www.e-liaison.nl

“Als het op design aankomt ben ik nogal veeleisend. Berg Interactive realiseerde een pixel-perfecte weergave van het door mij aangeleverde ontwerp. Met het Drupal CMS kan ik gemakkelijk zelf mijn content beheren en de website uitbreiden met nieuwe pagina’s. Wanneer ik hulp nodig heb, staat Berg Interactive altijd direct klaar met de juiste oplossing.”
Ellen van Dijk, Eigenaar, E-Liaison B.V.
SCIO Consult
Bouwkosten calculator

Berg Interactive ontwikkelde voor SCIO Consult uit Deventer, adviesbureau voor gemeenten, een bouwkostencalculator die zowel op de desktop als online gebruikt kan worden.

SCIO Consult levert de applicatie aan gemeentes, die deze gebruiken om subsidies te berekenen, offertes te toetsen en PDF-rapportages te maken. Als leverancier van de applicatie heeft SCIO Consult zelf de mogelijkheid accounts aan te maken en licenties te beheren. Door een accurate modellering van het vraagstuk en het gebruik van de beste technieken scoort de applicatie hoog op performance, gebruiksvriendelijkheid en houdbaarheid. De applicatie is door Berg Interactive volledig opgeleverd in de huisstijl van SCIO Consult. 
scio calpro+ screens

“Met de door Berg Interactive ontwikkelde vertaling van onze Excel-rekenmodule naar eerst een desktopversie, en later een online applicatie die wij nu als kennissysteem vermarkten, hebben wij ons imago in de markt kunnen versterken en onze commerciële doelstelling kunnen realiseren. Het hebben van één aanspreekpunt voor ons ICT-vraagstuk en de korte lijnen in de communicatie hebben wij als een groot voordeel ervaren. Dit in combinatie met een deskundige, proactieve alles-in-één aanpak heeft gezorgd voor een efficiënt en snel proces van ontwikkeling tot implementatie.”
Bart van den Eijnde, Directeur, SCIO Consult B.V.
Sandra Hoeks
realisatie responsive website

In opdracht van Webpact realiseerden we voor Sandra Hoeks, Personal Organiser uit Hengelo een responsive website.

 

De site beschikt over 3 weergaves. Een standaard weergave voor de desktop bij resoluties van 1024 of hoger. Een weergave voor tablets die een kleiner geschaalde variant van de standaard weergeeft en een compacte en overzichtelijke weergave voor telefoons.
www.sandrahoeks.nl

Vakgroep Voetzorg Twente
realisatie website met Google Maps integratie

In opdracht van de oprichters van Vakgroep Voetzorg Twente, in samenwerking met Frappant76 voor het ontwerp, realiseerden we een website

 

Vakgroep Voetzorg Twente is een vakgroep voor pedicures in Twente. De website is voorzien van een afgeschermd forum voor leden die middels een gebruikersnaam en wachtwoord toegang krijgen. Bezoekers van de website kunnen op de site zoeken naar aangesloten pedicures in de buurt. Door gebruik te maken van het zoekscherm met postcodeveld en afstandveld kunnen er door middel van de Google Maps integratie pedicurelocaties binnen een bepaalde radius getoond worden.
www.vakgroepvoetzorgtwente.nl

Maison des Angelots
realisatie website

Voor de eigenaar van vakantiehuis Maison des Angelots, gelegen aan de Côte d’Azur, realiseerden we een website

 

De website is voorzien van een content management systeem waarmee de beheerder van de website eenvoudig het menu, de inhoud van de pagina's en de afbeeldingen in de slideshows kan aanpassen. Het ontwerp voor de website werd vervaardigd door Frappant76.
www.maisondesangelots.com

De Bisschop
Realisatie website

Voor De Bisschop, eetcafé en uitgaansgelegenheid in Oldenzaal, realiseerde Berg Interactive een website.

 

De Bisschop biedt verschillende horecadiensten aan voor uiteenlopende leeftijdsgroepen en zowel voor de particuliere als de zakelijk bezoeker. Door gebruik te maken van een 3-weg portal op de homepage kunnen de bezoekers snel hun weg vinden naar de juiste informatie. De website is ontwikkeld op het Drupal CMS en kan eenvoudig worden beheerd door de eigenaar van de website.
www.debisschop.nl

Nijkrake Fotografie
Realisatie full-browser website

Berg Interactive realiseerde voor Jan Nijkrake uit Oldenzaal, beroepsfotograaf gespecialiseerd in productfotografie, een full-browser website.

Door gebruik te maken van een van zijn prachtige foto’s in combinatie met schaalbare navigatie-elementen hebben we een moderne site weten neer te zetten die goed aansluit bij hetgeen Jan Nijkrake met zijn fotografie uit wil dragen. Door het design van de site en de mogelijkheden van het fotoalbum kan de bezoeker de foto’s goed bekijken en komen ze goed tot hun recht. Door middel van het portfoiliobeheer kan de klant foto’s en video’s toevoegen, verwijderen en indelen in categorieën.
www.nijkrakefotografie.nl

De Aanhuurmakelaar
realisatie website

Voor De Aanhuurmakelaar realiseerde Berg Interactive een nieuwe website.

 

De Aanhuurmakelaar is een makelaar uit Utrecht gespecialiseerd in het zoeken en bemiddelen bij de verhuur van zakelijk onroerend goed. Het ontwerp van de website is gemaakt door Everique van Beek, eigenaar van EVE Design. De website is ontwikkeld op het Drupal CMS en kan eenvoudig worden beheerd door de eigenaar van de website.
www.aanhuurmakelaar.nl

Retablo
Realisatie website met Google Charts integratie

Retablo uit Hengelo heeft een applicatie voor thuisgebruik ontwikkeld waarmee automatisch en zonder emotie kan worden gehandeld in opties en futures op de beurs. 

Het doel van de website is de verkoop van de applicatie te stimuleren door de bezoeker te informeren en de mogelijkheid te bieden een demo voor AutoTrader aan te vragen. De website dient secundair als managementinformatiesysteem waarmee de bezoeker en/of gebruiker van AutoTrader door middel van een Google Charts integratie te allen tijde van informatie en grafieken omtrent de marktsituatie wordt voorzien.

Makelaarvergelijker
Website om Internetmakelaars te vergelijken

Samen met een stagiair ontwikkelden we Makelaarvergelijker.com. Een website om internetmakelaars te vergelijken op prijs en kwaliteit. 

Als leerproject voor onze stagiair realiseerden we Makelaarvergelijker.com. Enerzijds een mooie manier om kennis te maken met de vele mogelijkheden van het Drupal content management systeem en anderzijds praktisch toepasbaar voor de woningverkoper. De vergelijkingssite richt zich op de zogenaamde 'zelf je huis verkopen' of 'samen je huis verkopen' verkoper die samen met een internetmakelaar tegen een vast laag tarief zijn of haar huis wil verkopen.
www.makelaarvergelijker.com