Webapplicaties

Web applicaties

Uw creativiteit, bedrijfsproces of ander idee online?

Webapplicaties zijn vooral bedoeld om efficiënter en prettiger te kunnen werken waardoor kosten worden bespaard terwijl de werkdruk verlaagd wordt.

Met een applicatie op maat kunt u bijvoorbeeld processen binnen uw bedrijf stroomlijnen, de communicatie met uw klanten verbeteren of inzetbaar maken voor service en support. Het grote voordeel van webapplicaties is dat ze overal en altijd en op verschillende apparaten beschikbaar zijn. Real-time koppelingen of periodieke synchronisatie met uw interne of online gegevens behoort tot de mogelijkheden.
Natuurlijk is het ook mogelijk dat we eenvoudige en/of op zichzelf staande applicaties voor u ontwikkelen zoals een website-uitbreiding, mobiele website of mobiele applicatie.

 

Beseffen dat het beter kan

Het komt vaak voor dat we taken uitvoeren waarbij we het gevoel krijgen dat we in herhaling vallen en het makkelijker en sneller kan. Gegevens opnieuw moeten invoeren, inefficiënte data- en communicatiestromen of het niet centraal bewaren van data indiceren dat er ruimte voor verbetering is binnen uw automatisering.   

 

Ook buiten de werkvloer

Ook voor externe processen of voor uw klanten is het mogelijk dat automatisering gemak en kostenbesparing kan bieden. Zo ontwikkelden wij voor SCIO Consult een bouwcalculator waarmee Wmo ambtenaren voortaan zelf aanpassingen aan woningen kunnen berekenen. Zo besparen zij fors op de kosten van woningaanpassingen én op uitgaven voor de inhuur van bouwconsulenten. 

 

Wat wij voor u kunnen doen?

Wanneer van toepassing kunnen we u helpen met het opsporen en analyseren van problemen en gebreken in de huidige automatisering en daaraan gekoppelde processen. Op basis van een grondige intake creëren we het functioneel ontwerp dat als basis dient voor de te ontwikkelen applicatie. Op basis hiervan kiezen we de juiste techniek(en) en realiseren uw applicatie. Lees hier meer over onze werkwijze.