Webshops

Webshops

Wat heeft u écht nodig voor uw e-business?

Of het nu gaat om een eenvoudig bestelformulier of een uitgebreide webwinkel met verschillende betaalmogelijkheden, wij kunnen het voor u realiseren. 

Een oplossing op maat

Wat is er echt nodig? Een internationale webshop, een afgeschermde B2B verkoopomgeving of misschien alleen maar een online catalogus zonder verkoopmogelijkheid? Tijdens het intakegesprek brengen we in kaart welke e-commerce oplossing perfect aansluit bij de e-business plannen van de onderneming. 

 

Kosten en tijd besparen

Een e-commerce oplossing is vaak een belangrijk onderdeel van een onderneming en daarom is het belangrijk om deze optimaal te integreren met bestaande automatisering en werkprocessen. Denk hierbij aan voorraadbeheer, klantenbeheer, logistieke processen en agendabeheer. Wij denken hierin mee en door de juiste vragen te stellen definiëren we een totaaloplossing.  

 

Betere resultaten door de juiste strategie

E-commerce heeft als doel een hogere omzet te behalen of andere (betere) bedrijfsresultaten te genereren. Het inzetten van e-commerce betekent echter ook dat er een online strategie moet worden bepaald en e-commerce grijpt ook in op offline processen. Heeft u uw online strategie nog niet in kaart gebracht of vragen over de impact op uw offline processen, dan brengen we u graag in contact met één van onze specialisten.